کار گروه بهداشت و امنیت غذایی شهرستان برگزار شد.

معاون سیاسی امنیتی فرمانداری

کار گروه بهداشت و امنیت غذایی به ریاست آقای دکتر مراد باباخانی معاون سیاسی امنیتی فرمانداری در سالن جلسات فرمانداری شهرستان قصر شیرین برگزار شد.

در این جلسه که در تاریخ 20اسفند ماه 1402  تشکیل شد ، آقای دکتر مصطفی اکبریان سرپرست شبکه و درمان و آقای مهندس عزیز کرمی  رییس مرکز بهداشت شهرستان علاوه بر پیگیری مصوبات کارگروه قبلی ، در خصوص مشکلات بهداشتی سطح شهر(از قبیل وضعیت بهداشتی پارکها ، سرویس های بهداشتی جایگاه های سوخت ، نمازخانه ها و غرفه های ایام نوروزی) و مشکلات نشت فاضلاب مرکز خدمات جامع سلامت سومار و روستای سید ایاز ،پیگیری مصوبات روستای سالم شیرین آب و پیگیری پرونده های ارجاعی مراجع قضایی مطالبی را بیان نمودند و مقرر گردید کلیه ادارات شهرستان در حوزه اختیارات خود اقدامات لازم را در جهت رفع مشکلات مطرح شده بعمل آورند.

کارگروه