سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان قصر شیرین معارفه شد.

بهداشت و درمان

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان قصر شیرین روز دوشنبه 9بهمن ماه 1402با حضور دکتر شکیبا معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی و دکتر نجفی فرماندار شهرستان قصر شیرین سرپرست شبکه بهداشت و درمان معارفه شد.

در این مراسم دکتر شکیبا معاون بهداشتی دانشگاه ضمن تشکر از مدیر پیشین شبکه بهداشت و درمان  گفت امیدوارم دکتر اکبریان با توجه به تجربه ارزنده ای که در حوزه بهداشت دارند منشاء اتفاقات خوبی  برای شهرستان باشند وبا برقراری ارتباط خوب با مدیران سبب ارتقا بهداشت و درمان شهرستان باشند.

وی در ادامه از مهندس منوچهر عسکری که در مدت کوتاه مسئولیت سرپرستی شبکه بهداشت را برعهده داشتند تشکر کردند.

در ادامه دکتر کبریان مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان قصر شیرین نیز چنین اظهار داشتند: خدا را شاکرم  توفیقی حاصل شد که  خدمتگذار مردم خون گرم وبا غیرت شهرستان قصرشیرین و زوار آقا اباعبدالله الحسین (ع) باشم و تشکر  می کنم از مجموعه مدیریتی دانشگاه علوم پزشکی بابت اعتمادی که به بنده داشتند.

وی افزود: شهرستان قصر شیرین به خاطر وجود دو پایانه مرزی خسروی و پرویز خان و همچنین میزبانی زائرین  پیاده روی عظیم اربعین حسینی  (ع) دارای اهمیت ویژه ای است که تلاش دوچندان می‌طلبد.

دکتر اکبریان گفت :با افتخار تمام توان خود را بکار خواهم گرفت  تا با کمک مجموعه بهداشت و درمان و ادارات شهرستان قدمهای مثبتی در راستای سطح بهداشتی و درمانی شهرستان برداشته شود.

معارفه