بازدیداز روند اجرای پویش ملی غربالگری دیابت وفشار خون بالا

مهندس آقا بابایی کارشناس ارشد وزارت بهداشت از روند اجرای پویش ملی غربالگری دیابت وفشار خون بالا در شهرستان قصر شیرین بازدید نمود.
درروز چهار شنبه 13 دیماه 1402مهندس آقابابایی کارشناس ارشد وزارت بهداشت، دکتر کریمی مدیر فنی و مدیران گروه های واحدهای ستادی معاونت بهداشتی دانشگاه با همراهی سرپرست شبکه بهداشت و درمان و رئیس مرکز بهداشت شهرستان قصرشیرین از روند اجرای پویش ملی سلامت (غربالگری دیابت و فشارخون بالا) در شهرستان قصر شیرین بازدید نمودند. 🔹در این بازدید آمار و شاخص ها ، درصد پیشرفت غربالگری ، درصد بیماریابی فشارخون بالا و دیابت ، وضعیت مراقبت و ویزیت بیماران دیابتی و فشارخونی و مستندات پویش ملی غربالگری دیابت و فشارخون بالا و عملکرد واحد بیماریهای غیرواگیر ، گسترش ، سلامت محیط و آموزش سلامت ارزیابی گردید. 🔹همچنین با حضور در مراکز  خدمات جامع سلامت شماره ۱ و شماره ۲ وپایگا ه های سلامت از نزدیک این مراکز را مورد پایش قرار دادند. 🔹درپایان این برنامه روند خدمات‌ رسانی به عشایرمستقر در خسروی مورد بازدید تیم بازدید کننده وزارت بهداشت ودانشگاه علوم پزشکی قرار گرفت .
ارشد