جلسه کارگروه سلامت خانواده باموضوع مسائل بهداشتی

جلسه کاگروه بهداشت وامنیت غذایی با موضوع مسائل بهداشتی خانواده در سالن اجتماعات فرمانداری شهرستان قصر شیرین برگزار شد.

این جلسه  در روز چهارشنبه 26 مهر ماه 1402با حضورجناب آقای نجفی فرماندار شهرستان ،آقای عسکری مسئول هماهنگ کننده شبکه بهداشت ودرمان وآقای کرمی رئیس مرکزبهداشت شهرستان ومسئولین سایر ادارت عضو کارگروه سلامت شهرستان در سالن اجتماعات فرمانداری شهرستان برگزار شد.

در ابتدا  فرماندارمحترم شهرستان ضمن محکوم کردن حملات ضالمانه رژیم کودک کش صهیونیست علیه مردم مظلوم غزه در خصوص سلامت خانواده ومسائل بهداشتی خانواده ها در شهرستان وهمچنین اهمیت نظافت شهری(جمع آوری نخاله های ساختمانی سطح شهر،سشتشوی سطل های زباله ونظافت ولایه روبی کانالهاوانهار و...)مطالبی را بیان نمودند.

همچنین عنوان داشت که موفقیت برنامه کنترل بیماری سالک در گرو همکاری مطلوب سایر ادارات  شهرستان می باشد.

کارگروه