بازدید میدانی معاون بهداشتی دانشگاه از پایانه مرزی و مرکز خدمات جامع سلامت مرز خسروی

دکتر شکیبا و تیم همراه از تسهیلات، تجهیزات و جا نمایی امکانات و نیروهای بهداشتی مستقر در پایانه مرز خسروی و مرکز خدمات جامع سلامت شبانه روزی خسروی بازدید کردند.
در این بازدید که در روز شنبه 21 مردادماه 1402توسط دکتر شکیبامعاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه انجام شد تجهیز و تکمیل داروخانه ،آزمایشگاه تشخیص طبی ، آزمایشگاه آب ، قرارگاه بهداشتی اربعین مستقر در پایانه مرزی ، کانکسهای ارائه دهنده خدمات بهداشتی و جانمایی صحیح و تجهیز اتاقهای سرد از جمله مواردی بود که مورد توجه معاون بهداشتی دانشگاه در بازدید قرار گرفت.

همچنین دکتر شکیبا از پایگاه مراقبت بهداشتی پایانه نیز بازدید بعمل آورد و نکاتی  در خصوص اهمیت پایگاه های بهداشتی و نقش آنها در اجرای نظام مراقبت سندرومیک بیماریها و آموزش ، بیان نمودند.

در همین راستا جلسه ای در دفتر مدیریت شبکه بهداشت ودرمان شهرستان قصر شیرین تشکلیل شدو در پایان مصوباتی به شرح ذیل اتخاذ گردید.

1_مصوب گردید 5ماشین پلاک دولتی در ایام اربعین تحویل مرکز بهداشت شهرستان گرددجهت ایاب وذهاب کارکنان از  شبکه بهداشت ودرمان شهرستان تامراکز بهداشتی درمانی مرز خسروی.

2_مصوب گردید که تعداد 8 دستگاه لب تاب جهت ثبت سامانه توسط پزشکان ودارویاران مستقر در مرز خسروی تحویل مرکز بهداشت گردد.

3_مصوب گردید که تمام اقلام داروی مصرفی در نظر گرفته شده که تعداد 90 قلم میباشد تحویل واحد دارویی شبکه گردد واین داروها حدالمکان با دستور پزشک  به صورت دانه ای توزیع گردد.

4_مصوب گردید که واحد سلامت خانواده کارشناسان مامایی خود را شیفت بندی ودر مرز خسروی مسقر نمایدجهت خدمات رسانی به ارباب رجوع ومادران باردار.

معاونت معاونت
معاونت