کمیته راهبردی پیشگیری از خودکشی برگزار شد.

برگزاری کمیته راهبردی پیشگیری از خود کشی در سالن جلسات فرمانداری شهرستان قصر شیرین با حضور معاون سیاسی امنیتی فرمانداری ، رئیس مرکزبهداشت ومسئولین ادارات شهرستان قصر شیرین .

در این جلسه که درروز دوشنبه 22خردادماه 1402با حضور معاون سیاسی امنیتی فرمانداری ، رئیس مرکز بهداشت ومسئولین ادارات شهرستان قصر شیرین برگزار شد.به بررسی عوامل موثر در ایجاد افکار واقدام به خودکشی بر اساس تحلیل موارد اقدام سال 1401پرداخته شد ودر همین راستا مصوباتی به شرح ذیل اتخاذ گردید.

1)مقرر گردیددانش آموزان دارای افسردگی وافکار خودکشی شناسایی ،مشاوره وجهت ادامه درمان به مراکز بهداشت ارجاع داده شوند.

2)مقرر گردیدغربالگری کلیه مراجعین مراکز از لحاظ سلامت روان انجام ونسبت به پیگیری ودرمان آنها اقدامات لازم انجام گیرد.

3)مقرر گردیدبرنامه های آموزشی ومشاوره گروهی مهارتهای زندگی با رویکرد پیشگیری از خود کشی در سطح شهرستان برگزار گردد.

4)مقرر گردید جلسات فرزند پروری برای والدین دانش آموزان در سطح مدارس برگزار گردد.

5)مقررگردید نیروهای نظامی وانتظامی با همکاری شبکه بهداشت ودرمان نسبت به برگزاری جلسات آموزشی پیشگیری از افسردگی وخودکشی برنامه ریزی نمایند.

6)مقرر گردید جلسات آموزشی مهارتهای زندگی برای دانش آموزان کلیه یپایه ها در سطح مدارس برگزار گردد.

پیشگیری