کارگاه آموزشی مدیریت بحران (DHMR)

کارگاه آموزشی مدیریت بحران (DHMR)در سالن اجتماعات شبکه بهداشت ودرمان شهرستان با هدف آشنایی افرادبا موارد ایمنی وروش های پیشگیری ومقابله با حوادث وبلایا برگزار شد.

درروز شنبه مورخ 1402/3/20کارگاه آموزشی مدیریت بحران(DHMR) ویژه مسئولین وکارکنان ستادی وبیمارستان با هدف آشنایی افرادبا موارد ایمنی وروش های پیشگیری ومقابله با حوادث وبلایادر سالن اجتماعات شبکه بهداشت ودرمان شهرستان قصر شیرین برگزار شد.

در ابتدای جلسه دکتر آزادی مدیر شبکه بهداشت ودرمان شهرستان قصر شیرین ضمن خیر مقدم به مدرسین وکارشناسان مرکز هدایت عملیات بحران دانشگاه علوم پزشکی بر اهمیت مدیریت بحران در سیستم بهداشت ودرمان ونقش آموزش وآمادگی (قبل ،حین وبعداز بحران )وتمرین وکاهش آثار زیانبار ومخاطرات مختلف تاکید نمودند.

در این کارگاه در خصوص آشنایی با مفاهیم مدیریت بحران ،NRFوساختارEOC،شناسایی وارزیابی مخاطرات ،برنامه ریزی در بحران (EOP)سطح بندی حوادث وارتباطات خطر وبلایا توسط مسئول (EOC)وکارشناسان مرکز هدایت عملیات بحران دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه آموزشهای لازم ارائه گردید.

خطر وبلایا

خطر وبلایا خطر وبلایا