همایش منطقه ای جامعه ایمن

همایش منطقه ای جامع ایمن با حضورنمایندگان ادارات شهرستانهای غرب استان در فرمانداری شهرستان قصر شیرین برگزار شد.

در این جلسه که در روز سه شنبه 23 اسفند ماه 1401ودر سالن جلسات فرمانداری شهرستان قصر شیرین برگزار شد. ریس پلیس راه شهرستانهای قصر شیرین وگیلانغرب، راهداری ها وشبکه های بهداشت ودرمان شهرستانهای اسلام ابادغرب ،کرند غرب ، سرپلذهاب ،گیلانغرب وقصر شیرین حضور داشتند. واز جمله مصوبات این جلسه به شرح ذیل میباشد

1- مقرر گردید گشت پلیس راه در ایام نوروز خودروهای حادثه ساز را توقیف کنند.

2- مقرر گردید پلیس راه و پلیس راهنمایی رانندگی جهت آموزش در ادارات سطح شهرستان همکاری لازم را به عمل آورند.

3- مقرر گردید تیم های فوریت های پزشکی در ایام نوروز در سطح شهرستان افزایش یابد.

4- مقرر گردید جلسه‌ای توسط شبکه بهداشت شهرستان تشکیل و از پلیس راه جهت آموزش تمامی پرسنل دعوت به عمل آید.

5- مقرر گردید در مسیرهای: محور اصلی قراویز، سرجاده روستای سید خلیل، مقابل پارکینگ ارتش در مسیر قصر شیرین به خسروی، پیچ امام حسن در مسیر گیلانغرب، محور فرعی گلم کبود در مسیر ازگله، مقابل پمپ بنزین هیوا در مسیر پرویزخان، محور فرعی نی پهن جهت رفع مشکلات و نصب علایم هشدار دهنده(چراغ چشمک زن) اقدامات لازم صورت گیرد.

همایش