پیشگیری از حوادث چهارشنبه سوری

جلسه هماهنگی درون بخشی پیشگیری از حوادث چهارشنبه سوری سال 1401در مرکز بهداشت شهرستان قصر شیرین برگزار شد.

در این جلسه که در مورخه 1401/12/16در مرکز بهداشت شهرستان قصر شیرین برگزار شد.هماهنگی های لازم با واحدهای ستادی جهت پیشگیری از حوادث چهارشنبه سوری انجام شد ودرپایان جلسه مصوبات لازم تنظیم وشرح وظایف هرکدام از واحدها به شرح ذیل مشخص گردید.

1_مقررگردید تعداد سه تخته بنر پیشگیری از حوادث چهار شنبه سوری توسط مسئول روابط عمومی شبکه چاپ ودر مکان های پارک بسیج ،درب شبکه بهداشت و خیابان مدرس نصب گردد.

2_مقرر گردید مطالب آموزشی چهارشنبه سوری به کانال های مجازی ،اصناف،رابطین بهداشت وسفیران سلامت مدارس ارسال شودومستندات لازم توسط واحد سلامت خانواده ،محیط وبهداشت مدارس تهیه گردد.

3_مقرر گردید مراقبین سلامت وبهورزان نسبت به آموزش جمعیت تحت پوشش اقدام های لازم را انجام داده ومستندات لازم را به مرکز بهداشت ارسال نمایند.

4_مقرر گردید فوریتها وبیمارستان آمار مصدومین چهارشنبه سوری را از 15اسفند تا15 فروردین را (به تفکیک سن)تهیه وبه مرکز بهداشت گزارش دهند .

5_مقرر گردید پیشنهاد منطقه امن با حضور نیروی انتظامی ،هلال احمر ،فوریتهای پزشکی و آتش نشانی جهت برگزاری مراسم چهارشنبه سوری به شهرداری داده شود.

6_مقرر گردید جلسه ای با حضور نمایندگان ادارات شهرداری،نیروی انتظامی ،آتش نشانی ،هلال احمر ،فوریتهای پزشکی ،آموزش پرورش ،ورزش وجوانان واتاق اصناف درمورخه 1401/12/21راس ساعت 10صبح در سالن جلسات مرکز بهداشت برگزار گردد وهماهنگی های لازم انجام شود.

حوادث