پایش مدیریتی وزارتی از مرکز بهداشت

پایش  مدیریتی وزارتی از مرکز بهداشت
پایش مدیریتی وزارتی از مرکز بهداشت شهرستان قصرشیرین توسط کارشناسان وزارت بهداشت

☣️در روز سه شنبه مورخه ۱۴۰۱/۰۹/۲۹دکتر ترابی ومهندس کاوه کارشناسان وزارت بهداشت به همراه دکتر کریمی معاون فنی معاونت بهداشتی ودکتر  آزادی مدیر شبکه بهداشت ودرمان شهرستان از مرکز بهداشت ومراکز خدمات جامع سلامت شهری وروستایی وپایگاههای مراقبت بهداشتی مرزی خسروی وپرویزخان بازدید کردند.

☢️در این بازدید کلیه‌ی واحدهای فعال مرکز بهداشت از جمله(واحد سلامت محیط ،خانواده ،بیماری‌ها،حرفه ای،روان وآمار)مورد پایش قرار گرفت.

✳️دکتر آزادی مدیر شبکه بهداشت ودرمان شهرستان🔻🔻

🔷️هم اکنون در شهرستان قصر شیرین دومرکز خدمات جامع سلامت شهری وروستایی وپایگاههای  تابع با واحد های  (محیط ،خانواده ،بیماریها،حرفه ای ،روان وآمار وهفت خانه ی بهداشت در سطح شهر وروستا فعال می‌باشند.

🔶️همچنین دو پایگاه مراقبت بهداشتی مرزی خسروی وپرویز خان به جهت نمونه گیری کرونا وتب سنجی مراجعین فعال میباشند.

💠در چند ماه اخیر کارگاه های متفاوتی در رابطه با آموزش وپیشگیری Hiv،دیابت ،هپاتیت ،آموزش خطر بلایا،عوامل زیان آور محیط کارو اطلاع رسانی سامانه ۴۰۳۰در مرکز بهداشت شهرستان قصر شیرین برگزار شده است.

پایش
پایشپایش