بزرگداشت هفته پرستار

تقدیر از پرستاران توسط نماینده حوزه انتخابیه ومعاون توسعه مدیریت منابع دانشگاه علوم پزشکی استان

روزپنجشنبه مورخه 1401/09/17به مناسبت بزرگداشت هفته پرستاردر بیمارستان حضرت ابوالفظل العباس (ع) شهرستان قصر شیرین  انجام شد.

با حضور مهندس کریمی معاون توسعه مدیریت منابع دانشگاه ، دکتر حیدری فرماندار شهرستان و دکترآزادی مدیر شبکه بهداشت ودرمان  از پرستاران حوزه سلامت  شهرستان توسط دکتر حیدری نماینده حوزه انتخابیه قصر شیرین، سرپلذهاب و گیلانغرب تقدیر به عمل آمد.

دکتر حیدری به همراه مهندس کریمی معاون توسعه مدیریت منابع دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه ضمن تقدیر از پرستاران حوزه سلامت ازبخشهای فعال بیمارستان بازدید کردند واز نزدیک مشکلات موجود در بیمارستان را مشاهده نمودند.

همچنین نشستی در راستای تامین اعتبارات کافی،تجهیزات پزشکی لازم وبرنامه ریزی در بکار گیری پزشک متخصص بیهوشی وجراحی بیمارستان برگزار شد.

هفته پرستار