ترویج تغذیه با شیر مادر

اهمیت تغذیه با شیر مادر در ماهها وسالهای اولیه عمر

روشهای مناسب تغذیه در تحقق سلامت مطلوب

توصیه جهانی به تداوم شیر دهی به مدت دوسال یا بیشتر برای هر نوزاد

در این جلسه که در تاریخ 1401/08/23در دفتر رئیس مرکز بهداشت وبا حضور سرپرست بیمارستان ،مسئولین بخشها ،مراقبین سلامت،ماما وبهورزان تشکیل شد.به اهمیت تغذیه با شیر مادر در ماهها وسالهای اولیه عمر ونقش حیاتی وروشهای مناسب تغذیه در تحقق سلامت مطلوب نوزادو شروع تغذیه با شیر مادر در ظرف مدت یک ساعت اول تولد ،تغذیه انحصاری با شیر مادر  در شش ماه اول وتداوم شیر دهی به مدت دو سال یا بیشتر ،وتوصیه جهانی برای تغذیه شیر خواران در هر موقعیت ومنطقه از جهان که سلامت جسم وروان مادر ،کودک ،خانواده وجامعه را ارتقا میدهد پرداخته شد واز جمله مصوبات این جلسه عبارتند از :

1)آموزش علائم کفایت شیر مادرتوسط مراقبین سلامت ، ماما وبهورزان جهت کلیه مادران شیرده در هر با مراقبت در طول سال .

2)ارجاع موارد نیاز مند به مشاوره به  مرکز جامع شهری شماره یک جهت مشاوره توسط مراقبین سلامت ، ماما وبهورزان در طول سال .

3)آموزش شیر دهی ومزایای شیر مادر ونحوه صحیح شیردهی جهت کلیه مادران تازه زایمان کرده توسط همکاران بخش جراحی زنان وزایمان ومسئول شیر مادر بیمارستان .

4)هماهنگی جهت برگزاری کارگاه ودستورالعمل پوست با پوست مادر ونوزاد وشروع تغذیه با شیر مادر در ساعات اولیه تولدجهت پرسنل بلوک زایمانی -بخش جراحی زنان وزایمان و اتاق عمل.

5)عدم تجویز شیر مصنوعی مخصوصا در بخش جراحی توسط متخصص کودکان و پزشک اوژانس .

تغذیه با شیر مادر
شیر مادر