هفته ملی کودک

ویزیت رایگان دانش اموزان

مکاتبه با مراکز شهری وروستایی

آموزش گروهی وچهره به چهره

به مناسبت هفته ملی کودک از تاریخ 16لغایت 22 مهر ماه جلسات درون بخشی وبرون بخشی گوناکونی  درمحل فرمانداری شهرستان با حضور معاونت فرمانداری و مراکز شهری وروستایی شبکه بهداشت ودرمان قصر شیرین با حضور رئیس مرکز بهداشت شهرستان برگزار گردیدواز جمله مصوبه های این جلسات عبارتند از:

_درج شعار بهداشتی  (حال خوش کودکی -رنگ خوش زندگی )به مناسبت هفته ملی کودک به مدت یک هفته در سر برگ نامه های اداری .

_هماهنگی با امام جمعه شهرستان جهت ایراد سخنرانی در خطبه های نماز جمعه در خصوص کودک ،خانواده ومهرورزی از دیدگاه اسلام .

_مکاتبه بامراکزشهری وروستایی جهت برگزاری فعالیتهای هفته ملی کودک

_آموزش گروهی وچهره به چهره جهت مراجعین (آموزش به مراقبتهای کودک در خصوص پیشگیری از سوانح ،حوادت ،تغذیه کودکان ،نشانه های خطر ومراقبت از کودک بیمار ).

_اجرای برنامه های آموزشی در غالب آموزش به مربیان مهد کودک در خصوص پیشگیری از سوانح حوادث وتغذیه کودکان .

آموزش به مراقیبن کودک جهت بسیج خواهران در غالب مراقبت از کودک بیمار نشانه های خطروتماس با مراکز اورژانس 115در صورت بد حال شدن کودک.

_آموزش به مربیان ومعلمان مدارس سطح شهرستان در غالب کانون پرورش فکری کودکان ونوجوانان در خصوص سوانح وحوادث ترافیکی ونحوه تغذیه مناسب کودک .

_اجرای آموزش دهان ودندان ،معاینه وویزیت رایگان دانش اموزان پایه اول وپیش دبستانی در کانون پرورش فکری کودکان ونوجوانان توسط دندانپزشک مرکز بهداشت .

هفته کودک