سلامت روان

پیاده روی پرسنل به مناسبت هفته سلامت روان

آموزش تاب آوری ویژه دانش آموزان مدارس

مشاوره رایگان به مناسبت هفته سلامت روان

در این جلسات  که از تاریخ 18تا24 مهر ماه به مناسبت هفته سلامت روان با موضوع های متفاوت در غالب هفته سلامت روان انجام گردید به برنامه های از جمله کمیته درونبخشی هفته سلامت روان ،مهارتهای زندگی ویژه خواهران بسیجی ،پیاده روی کارکنان،مهارتهای زندگی ویژه دانش آموزان مدارس ،آموزش مهارتهای زندگی ویژه زوجین و بازدید ودیدار با سالمند سالم شهرستان و.....پرداخته شد .

در کمیته درونبخشی هفته سلامت روان به نحوه بهتر برگزار شدن فعالیتهای سلامت روان پرداخته شد

در جلسه ویژه بسیج خواهران آموزشهایی در خصوص فنون فرزند پروری وپیشگیری از افسردگی در نوجوانان وجوانان به جمعیت حاضر در جلسه ارائه گردید .

جلسه پیاده روی پرسنل مرکز بهداشت به منظور سلامت ونشاط کارکنان انجام گردید.

جلسه ویژه دانش آموزان در مدارس سطح شهرستان با حضور کارشناسان سلامت روان برگزار ودر خصوص مهارتهای ده گانه زندگی و تاب آوری آموزشهای لازم به دانش آموزان ارائه گردید.

آموزش گروهی به همسران نوجوان ومهارتهای اتباطی موثر درزوجین جوان تحت پوشش کمیته امداد امام (ره)به منظور سلامت روان زنان در تاریخ 1401/07/25

بازدید ودیدار با سالمند سالم شهرستان بهمراه کارشناسان مرکز بهداشت شهرستان در مورخه 1401/07/16

سلامت روان