شورای آموزش و پرورش شهرستان قصرشیرین

بهگزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان قصرشیرین ، جلسه شورای آموزش و پرورش این شهرستان در تاریخ 15/3/89 در محل فرمانداری برگزار شد . در این جلسه که فرماندار ، رئیس اداره آموزشو پرورش ، روسای سایر ادرات و آقای دکتر حیدر ویسی معاون بهداشتی شبکه و سید عادل محمودی کارشناس مسئول بهداشت محیط حضور داشتند ، فرماندار ضمن گرامیداشت مناسبتهای خردادماه به نیاز فرهنگی جامعه در برخورد با مسائل جهان و ایران اشاره کرد .آقای آبی نیز ضمن تشکر از برگزاری هفته تجلیل از معلمان در مورد برنامه های در دست اقدام برای دانش آموزان و معلمان در سال تحصیلی آینده توضیحاتی دادند .
آقای دکتر ویسی از انجام معاینات دانش آموزان اول ابتدایی ، اول راهنمایی و اول دبیرستان و استفرار پزشک در مرکز سنجش در تیر ماه خبر داد . ایشان همچنین خواستار اجرای سیستم لوله کشی صابون مایع در مدارس روستایی و مجهز کردن مدارس به کپسول ضد حریق شد .
۲۳ خرداد ۱۳۸۹ ۱۲:۰۸