برگزاری همایش بهداشت محیط در تاریخ 21/12/90 با حضور مرکز بهداشت استان وکلیه شبکه های بهداشتی و درمان استان کرمانشاه در شهرستان قصرشیرین

همایش بهداشت محیط در تاریخ 21/12/90 با حضور امام جمعه محترم شهرستان قصرشیرین،معاونت محترم فرمانداری قصرشیرین،مدیران شبکه های بهداشتی و درمان قصرشیرین،دالاهو،سرپل ذهاب،هرسین،رئیس مرکزبهداشت شهرستان کرمانشاه و کلیه کارشناسان مسئول بهداشت محیط شهرستانهای تابعه استان در شهرستان قصرشیرین برگزار گردید. ابتدا ضمن قرائت تلاوت قران مجید توسط آقای شهبازی،دکتر علی کریمی ضمن خیر مقدم به کلیه حاضرین در همایش،مطالبی را در خصوص اهمیت بهداشت محیط بیان نمودند.سپس امام جمعه محترم شهرستان در خصوص بهداشت وطب در اسلام ایراد سخنرانی نمودند. در ادامه مهندس کرمی کارشناس مسئول بهداشت محیط مرکز بهداشت استان ضمن ارائه مطالبی در خصوص اهمیت بهداشت محیط وتشکر از کلیه شهرستانها،عملکرد سال 89 و90 واحد بهداشت محیط استان را به نمایش گذاشتند ودر پایان از کلیه کارشناسان تقدیر بعمل آمد.واز پایانه خسروی بازدید بعمل آمد.

همایش1

همایش3