افتتاح پایگاه فوریتهای پزشکی خسروی

پایگاه فوریتهای پزشکی خسروی در نقطه صفر مرزی با حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه ، سرپرست فرمانداری آقای پروین ، سرپرست شبکه بهداشت ، رئیس فوریتهای استان وروسای ادارات شهرستان روز دوشنبه 29/6/89 در خسروی افتتاح شد . سرپرست فرمانداری قصرشیرین با اشاره به تردد زیاد مسافر از پایانه مرزی خسروی وجود پایگاه در این منطقه را ضروری دانست . پایگاه با تجهیزات کامل و داشتن یک دستگاه آمبولانس اسپرینتر بصورت شیفت شبانه روزی آماده ارائه خدمت به مردم منطقه و زائران عتبات عالیات و مسافران است .
در ادامه مراسم فرماندار و ریاست دانشگاه در یک بازدید 8 ساعته از مرکز بهداشتی درمانی خسروی ، پایگاه مراقبت مرزی پایانه خسروی و موسسه پیک امید ( مرکز بازتوانی معتادان ) بازدید نمودند . لازم به ذکر است مرکز بهداشتی درمانی خسروی با داشتن پزشک و پرستار و شش تخت فعال بستری بصورت شبانه روز فعال وآماده ارائه خدمت می باشد .