برگزاری هفتمین جلسه کارگروه بهداشت در فرمانداری قصرشیرین

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان قصرشیرین، هفتمین جلسه کارگروه بهداشت این شهرستان به ریاست فرمانداری و با حضور آقای دکتر علی کریمی سرپرست شبکه و آقایان دکتر حیدر ویسی رئیس مرکز بهداشت  و سیدعادل محمودی کارشناس مسئول بهداشت محیط در روز یکشنبه 29/9/88 در محل سالن اجتماعات فرمانداری قصرشیرین برگزار گردید.در این جلسه پس از ابراز تسلیت ایام سوگواری حضرت اباعبدا...الحسین(ع) و ایراد سخنانی از سوی آقای تیموری فرماندار و نیز آقای رنجبر معاون سیاسی اجتماعی فرمانداری در خصوص اهمیت برگزاری جلسات کارگروه بهداشت و ضرورت پرداختن به مصوبات آن از سوی ادارات ذیربط در جهت پیشبرد اهداف بهداشتی شهرستان،آقای دکتر علی کریمی سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان قصرشیرین ضمن قدردانی از ادارات فرمانداری،شهرداری،نیروی انتظامی،بهزیستی و هلال احمر به خاطر تعاملات و همکاری همه جانبه با شبکه بر لزوم مقایسه ایران با کشورهای پیشرفته در عرصه سلامت تأکید نمود و به طور اجمال مطالبی را در زمینه آنفلوانزای نوع A و تأثیر رعایت بهداشت فردی و محیط ادارات در پیشگیری از این بیماری و نیز نحوه ی پوشش خدمات واکسیناسیون آنفلوانزای نوع A در گروههای آسیب پذیر ایراد نمود.

وی سپس به موضوع اعتیاد پرداخت و از مسئولین خواست تا با حساسیت زیاد با این معضل اجتماعی به خاطر پیامدهای آن به ویژه در جوانان برخورد نمایند.

آقای دکتر کریمی در ادامه اظهار امیدواری کرد تا به برکت الطاف الهی و توجه حضرت ولی عصر(عج)ایران اسلامی از این آفت بزرگ که جان و مال و نظام ما را تهدید می نماید به دور باشیم.دکتر کریمی پس از آن از راه اندازی بخش های MMT و دیالیز در آینده نزدیک خبر داد.

در ادامه این جلسه آقای دکتر حیدر ویسی رئیس مرکز بهداشت  شهرستان به ارائه آمار مختصری از آنفلوانزای نوع A در کشور،استان و شهرستان پرداخت و با قدردانی از ادارات عضو کارگروه بهداشت در جهت اجرای مصوبات قبلی ،دستور کار جلسه را مبنی بر تأکید بیش از پیش بر تکمیل چک لیست های بهداشت محیطی مقابله با آنفلوانزای نوع A،اهمیت تشکیل کمیته بحران پدیده گرد و غبار و پیگیری نصب دستگاههای سنجش آلاینده ها در قصرشیرین پرداخت و از مسئولین ذیربط خواست تا موضوعات عرضه ی غذای آماده توسط دست فروشان حاشیه دژبانی پرویزخان و حواشی پارکینگ شهرداری در خسروی و نیز توزیع شیر یارانه به صورت روزانه در بین دانش آموزان و همچنین اجرای برنامه اتلاف سگ های ولگرد در سطح روستاها مورد پیگیری قرار گیرد.