اخبارآذر ماه

ü      نشست دارویی در ستاد شبکه بهداشت و درمان قصرشیرین

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان قصرشیرین،چهارمین نشست دارویی این شبکه به ریاست آقای دکتر علی کریمی سرپرست شبکه شهرستان در روز چهارشنبه 18/9/88 در محل دفتر سرپرستی تشکیل شد.در این جلسه که معاونین اداری،مالی،بهداشتی و درمانی و مسئولین امور دارویی و طرح و گسترش حضور داشتند میزان کسورات احتمالی دارویی در مراکز بهداشتی و درمانی مورد بررسی قرار گرفت ومقرر شد کلیه نیازهای مربوط به تجهیزات پزشکی مراکز در اسرع وقت به اطلاع سرپرست شبکه رسانیده شود.

ü      برگزاری کمیته جابجایی ونقل و انتقالات کارکنان در شبکه قصرشیرین

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان قصرشیرین، کمیته جابجایی و نقل و انتقالات کارکنان این شبکه برای سومین بار در سال جاری به ریاست دکتر علی کریمی سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان ومعاونین اداری و مالی،بهداشتی و درمانی و مسئولین و نمایندگان حراست،روابط عمومی و رفاه و کارگزینی در روز یکشنبه 22/9/88 در محل دفتر سرپرستی تشکیل جلسه داد.در این کمیته که با هدف شناسایی مشکلات کارکنان برگزار گردید به تعدادی از درخواست های مکتوب پرسنل بهداشتی ودرمانی رسیدگی شد.

ü      برگزاری مراسم روز جهانی داوطلب در قصرشیرین

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان قصرشیرین،مراسم روز جهانی داوطلب با حضور آقای دکتر علی کریمی سرپرست این شبکه ،آقای دکتر حیدر ویسی رئیس مرکز بهداشت  و جمعی از مسئولین و کارکنان ستاد اداری و مرکز بهداشت و رابطان سلامت در روز دوشنبه 23/9/88 در محل سالن اجتماعات این شبکه برگزار شد.

در این جلسه پس ازتلاوت آیاتی از قرآن کریم ابتدا آقای دکتر حیدر ویسی رئیس مرکز بهداشت  قصرشیرین ضمن ابراز خیرمقدم و قدردانی از رابطان بهداشتی مراکز به خاطر انجام پیگیری ها و مشارکت در ارتقای سطح سلامت جامعه از آنان خواست تا با توجه به اهمیت پیشگیری از بیماری آنفلوانزای نوع A تعاملات لازم را با کارشناسان بهداشتی در جهت آگاهسازی مردم داشته باشند.

در این جلسه همچنین پس از قرائت شعر و مقاله و اجرای سرود توسط رابطان بهداشتی به تعداد 40 نفر از رابطان و مربیان آنان از سوی  شبکه بهداشت و درمان شهرستان قصرشیرین هدایایی داده شد.

برگزاری کارگاه یک روزه مدیریت سلامت محیط کار در مرکز بهداشت قصرشیرین

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان قصرشیرین، کارگاه یک روزه مدیریت سلامت محیط کار در بحران ها و حوادث غیر مترقبه از سوی بهداشت محیط مرکز بهداشت این شهرستان در روز چهارشنبه 25/9/88 در محل سالن اجتماعات شبکه قصرشیرین برگزار شد.در این کارگاه که پزشکان،کارشناسان و کاردان های بهداشتی ستاد مرکز بهداشت و مراکز بهداشتی و درمانی حضور داشتند پس از تلاوت آیاتی از کلام ا... مجید و انجام پیش آزمون ابتدا آقای دکتر حیدر ویسی رئیس مرکز بهداشت  به بیان اهداف کارگاه و بررسی موضوع پرداخت.سپس آقایان سیدعادل محمودی،علی اصغر طهماسبی و امامعلی آزادی کارشناسان بهداشت محیط به ترتیب به بیان مطالبی در خصوص مدیریت و ارزیابی سریع بهداشتی در بلایا و شرایط اضطراری ،اقدامات ستاد فوریتها در کنترل حشرات و جوندگان،کنترل و تأمین بهداشت آب و اقدامات این ستاد در کنترل حوادث هسته ای پرداختند.

شرکت کنندگان در این کارگاه پس از آن توسط آقای تورج محمدیاری کارشناس پرستاری با چگونگی انجام تریاژ آشنا شدند.همچنین در این کارگاه آقایان نادر محمدی و رحمت یوسفی کارشناسان مبارزه با بیماریها و حسین محمدی،آزادی و محمودی کارشناسان بهداشت محیط حاضران را با اقدامات ستاد فوریتها در کنترل عوامل بیولوژیک در بلایا،گندزدائی،کنترل بهداشت هوا،کنترل و تأمین بهداشت مواد غذایی و نقش پدافند غیرعامل در بلایا و شرایط اضطراری آشنا کردند.انجام پس آزمون و پاسخگوئی به سؤالات از دیگر اقدامات انجام شده در این کارگاه بود.

تشکیل جلسه بررسی اهداف مشارکت در تنظیم خانواده برای دهیاران قصرشیرین

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان قصرشیرین،یک دوره جلسه آموزشی بهداشت باروری با هدف ارتقای سطح نگرش جامعه به لزوم مشارکت مردان در تنظیم خانواده در روز چهارشنبه 25/9/88 از سوی ستاد بهداشت خانواده مرکز بهداشت این شهرستان در محل نمازخانه شبکه برگزار شد.در این جلسه که کلیه دهیاران و اعضای شوراهای اسلامی روستاهای قصرشیرین حضور داشتند پس از بیان اهداف جلسه توسط خانم فرخنده فتاحی کارشناس مسئول بهداشت خانواده و تأکید بر ضرورت تعامل هرچه بیشتر دهیاران با کارشناسان بهداشتی در جهت پیشبرد برنامه های این واحد با توجه به تأثیرگذاری آنان در جامعه روستائی،آقای منوچهر نظری کاردان مبارزه با بیماریها شرکت کنندگان را با اهمیت موضوع و چگونگی ایجاد انگیزه در جمعیت روستاهای شهرستان به منظور آمادگی برای انجام اعمال جراحی TL و NSV  و پیشگیری از رشد بی رویه جمعیت آشنا نمود و در پایان ضمن توزیع پمفلت های آموزشی به سؤالات آنان پاسخ گفت.

تدوین جدول زمانبندی بازدیدهای مشترک بهداشتی در قصرشیرین

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان قصرشیرین،متعاقب برگزاری جلسات کارشناسان بهداشت محیط ومسئولین تعزیرات این شهرستان با توافق طرفین روزهای سه شنبه هر هفته به منظور انجام بازدیدهای مشترک از مراکز تهیه و توزیع مواد غذائی در شهرستان تعیین گردید.

برگزاری جلسات بازآموزی بهورزان در قصرشیرین

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان قصرشیرین،جلسه بازآموزی بهورزان خانه های بهداشت این شهرستان در روز چهارشنبه 11/9/88 با موضوع شناخت عوامل زیان آور در محیط کار،بهداشت کشاورزی و بویژه عوامل زیان آور و حوادث ناشی از مشاغل کشاورزی و نیزنحوه ی صحیح تکمیل فرم معاینات کشاورزی از سوی بهداشت حرفه ای مرکز بهداشت قصرشیرین برگزار شد.

همچنین جلسه دیگری در روز سه شنبه 24/9/88 از سوی واحد بهداشت محیط در جهت ارائه مباحث بهداشت آب و مواد غذائی و چگونگی تکمیل فرم های آماری بر اساس دستورالعمل کشوری برای بهورزان برگزار شد.

تشکیل کارگاه یک روزه اصول بهداشت حرفه ای محیط کار در قصرشیرین

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان قصرشیرین، کارگاه یک روزه اصول بهداشت حرفه ای در محیط کار از سوی ستاد بهداشت حرفه ای مرکز بهداشت این شهرستان و با حضور پزشکان و کارشناسان و کاردان های واحدهای مختلف ستاد مرکز بهداشت و مراکز بهداشتی ودرمانی در روز پنجشنبه 26/9/88 در سالن اجتماعات این شبکه برگزار شد.در این کارگاه پس از تلاوت آیاتی از قرآن کریم و انجام پیش آزمون خانم فرنگیس فتاح پور کارشناس مسئول بهداشت حرفه ای ضمن بیان اهداف کارگاه و تاریخچه و برشمردن فعالیت های این واحد،شناسایی عوامل زیان آور در محیط کار و مشاغل و بیماریهای شغلی را ارائه نمود.سپس مطالبی با عناوین تجهیزات بهداشت حرفه ای،ارگونومی و پرتوها توسط آقای نامدار صحرایی کارشناس بهداشت حرفه ای به شرکت کنندگان ارائه گردید و در پایان نیز از حاضران در کارگاه پس آزمون به عمل آمد.

۱ دی ۱۳۸۸ ۱۳:۱۵