بازدید جناب آقای دکتر نیکبخت ریاست محترم دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از شبکه بهداشت ودرمان شهرستان قصر شیرین

در مورخه 7/09/92 به دعوت دکتر آزادی سرپرست شبکه بهداشت ودرمان شهرستان قصر شیرین وپس از زلزله های اخیر در شهرستان قصر شیرین، جناب آقای دکتر  نیکبخت ریاست محترم دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از شبکه بهداشت ودرمان شهرستان قصر شیرین بازدید نمودند .در ابتدای جلسه دکتر آزادی سرپرست محترم شبکه ضمن عرض خیر مقدم به ریاست محترم داشگاه، اقدامات این شبکه در زمان ایجاد بحران زلزله را شرح وسپس رئیس مرکز بهداشت ومدیر بیمارستان ومسولین واحدهای درگیر به ارائه عملکرد وبرنامه واحدهای مربوطه پرداختند. در ادامه جناب آقای دکتر نیکبخت ضمن تشکر از پرسنل شبکه وبررسی مشکلات شهرستان ،با امام جمعه وفرماندارمحترم شهرستان ملاقات نمودند.

-0-0