اطلاعیه ارسال مدارک آزمون استخدامی سی ام آبان ماه

بـه اطـلاع افراد شرکت کننده در آزمون استخدام  پیمانی مورخ 98/8/30 این دانشگاه که توسط سازمان سنجش برگزار گردید می رساند نفرات مشروح در جدول پیوست می بایست با توجه به نکات ذیل  و براساس ستون "تاریخ مراجعه"  به ترتیب ذیل ، از ساعت 8:30 صبح لغایت 14  بعد از ظهر مراجعه  نمایند.

رشته شغلی هایی که مقرر گردیده در روزهای چهار شنبه مورخ 1398/10/25 و پنج شنبه مورخ 1398/10/26جهت بررسی مدارک حضور یابند می بایست به نشانی کرمانشاه - بلوار شهید بهشتی ساختمان شماره یک دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه بیمارستان امام علی  سالن ورزشی مراجعه نمایند.

و رشته شغلی هایی  که در فایل اکسل مقرر گردیده در روزهای شنبه مورخ1398/ 10/28 ویکشنبه مورخ 1398/10/29 جهت بررسی مدارک حضور یابند به نشانی کرمانشاه - بلوار شهید بهشتی ساختمان شماره یک دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه  نیروی انسانی مراجعه نمایند.

نکات قابل توجه :

1 – درج اسامی معرفی شدگان در سایت به منزله پذیرفته شدن نهایی نبوده و صرفا جهت دریافت مدارک و مستندات ، بررسی آنها و تایید یا عدم تایید اطلاعات ثبت نامی ( خود اظهاری داوطلب در زمان ستای فرایند استخدام می باشد. لذا در صورت نقص مدارک و مستندات ارائه شده و عدم تایید اطلاعات ، از افراد جایگزین شرکت کننده در آزمون استفاده خواهد شد.

2افرادی که اسامی آنها اعلام شده است موظفند شخصا و به صورت حضوری در تاریخ مذکور در جدول ذیل و با دردست داشتن مدارک مورد نیاز جهت تشکیل پرونده مراجعه نمایند . "بدیهی است در صورت عدم مراجعه در بازه زمانی تعیین شده، قبولی فرد کان لم یکن تلقی شده و از سایر افراد شرکت کننده در آزمون به جایگزینی وی استفاده خواهد شد."

3- جهت جلوگیری از هرگونه اشکال در روند بررسی مدارک و تکمیل پرونده، شخص شرکت کننده موظف است با مطالعه دقیق این اطلاعیه ابتدا نسبت به تهیه تمامی مدارک مورد نیاز اقدام نموده و سپس به دانشگاه مراجعه نماید.در غیر اینصورت عواقب عدم تکمیل دقیق پرونده بر عهده فرد خواهد بود.

مدارک مورد نیاز :

1- پوشه روغنی زرد و گیره (مدارک ذیل به ترتیب ذکر شده در پوشه قرار گیرد)

2- کارنامه صادر شده آزمون استخدامی توسط سازمان سنجش

3- فرم خود اظهاری داوطلب در زمان ثبت نام

4- اصل کارت ملی به  همراه تصویر آن  (دو طرف)

5- اصل شناسنامه به همراه تصویر تمام صفحات آن

6- اصل مدرک تحصیلی به  همراه تصویر آن

نکته : (دارندگان مدرک تحصیلی دکتری یا فوق لیسانس چنانچه در شرایط احراز رشته شغلی مورد تقاضا ، داشتن مدارک تحصیلی مرتبط در مقاطع پایین تر( مقطع لیسانس یا فوق لیسانس و یا هردو ) نیز درج گردیده است داوطلب می باید نسبت به ارائه آن مدارک تحصیلی نیز اقدام نماید)

7- اصل پایان طرح نیروی انسانی ، معافیت از طرح ، گواهی حین طرح ، تمدید طرح ، انصراف از طرح حسب مورد برابر آگهی منتشره از کارگزینی محل خدمت  جهت رشته های تحصیلی مشمول طرح نیروی انسانی

نکته : ذکر زمان دقیق شروع به کار و زمان اتمام طرح و یا تمدید طرح  و یا موافقت با انصراف از طرح در گواهی های صادره الزامی می باشد

8- اصل کارت پایان خدمت نظام وظیفه یا معافیت دائم به همراه تصویر دو طرف آن  (ویژه برادران)

9- اصل کارت گواهینامه رانندگی (ب2) ویا پایه 2 به  همراه تصویر آن  (جهت رشته شغلی فوریتهای پزشکی)

10- اصل اولین و آخرین قرارداد مربوط به کارکنان قراردادی به  همراه تصویر آن  و همچنین فرم خلاصه سابقه 502 ممهور به مهر کارگزینی محل خدمت مربوطه

11- اصل و تصویر گواهی اشتغال (با ذکر تاریخ شروع بکار، مدت سابقه خدمت ، و ... )توسط شرکت ، ریز سوابق بیمه و تاییدیه آنها توسط کارگزینی محل خدمت جهت نیروهای شرکتی

12- اصل به همراه تصویر کلیه مدارک و تاییدیه های مربوط به سهمیه های انتخابی (ایثارگری ، معلولیت و ...) از مراجع ذیصلاح

نکته : قید حضور داوطلبانه در جبهه جنگ جهت بهره مندی رزمندگان گرامی و فرزندان آنها از سهمیه مربوطه الزامی است.

13- سایر مدارک طبق مفاد آگهی حسب ضرورت .

۲۴ دی ۱۳۹۸ ۱۵:۱۰