بررسی پیاده سازی طرح سلامت الکترونیک در شمشیر

راهکارهای پیاده سازی طرح سلامت الکترونیک برکت تل در مرکز شمشیر با حضور ریس مرکز بهداشت شهرستان بررسی شد.

در راستای اجرای طرح سلامت الکترونیک ( برکت تل) در شهرستان پاوه با حضور ریس مرکز بهداشت و مسئولان ستادی جلسه آموزشی توجیهی برای همکاران و بهورزان مرکز خدمات جامع سلامت روستایی شمشیر برگزار گردید.

در این جلسه هوشیار بهشتی زاده ریس مرکز بهداشت شهرستان ضمن بیان اقدامات انجام شده تاکنون بر ضرورت تسریع در تشکیل پرونده های سلامت الکترونیک در مراکز تاکید کرد. کارشناسان ستادی مرکز بهداشت هم به صورت مشروح اقدامات انجام شده در زمینه تشکیل پرونده های سلامت را تشریح و راهکارهای بستر سازی و اجرای طرح در مرکز شمشیر را بررسی نمودند. در پایان تصمیمات لازم جهت تسریع روند و رفع موانع و مشکلات اجرایی اخذ گردید.

مرکز جامع خدمات سلامت شمشیر از بزرگترین مراکز روستایی حوزه شهرستان و در 10 کیلومتری مرکز شهرستان پاوه از توابع بخش مرکزی قرار دارد.