مهندس بابک پاک نیا به عنوان مدیر آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه منصوب شد/ تقدیر از زحمات مهندس سرکو یعقوبی

طی حکمی از سوی دکتر مرادی ، مهندس بابک پاک نیا  به عنوان مدیر آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه منصوب شد.

مهندس پاک نیا متولد سال 1353 ،دانش آموخته کارشناسی آمار و مدارک پزشکی از دانشگاه علوم پزشکی شیراز،کارشناسی مهندسی شبکه های کامپیوتری از دانشگاه جامع علمی کاربردی اراک و کارشناسی ارشد آموزش پزشکی از دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی است.

از سوابق وی می توان به کارشناس مسئول واحد آمار  و مسئول آمار طرح پزشک خانواده مرکز بهداشت استان مرکزی ،مسئول سیستم ثبت بیماری های بیماران بستری (ADS-9) و مدیر آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه علوم پزشکی اراک اشاره کرد.

مهندس پاک نیا تالیف کتاب سیمای سلامت استان مرکز ی و سالنامه آماری دانشگاه علوم پزشکی اراک و همچنین چندین مقاله را در کارنامه علمی خود داراست.